Enerji Bakanı Taner Yıldız‘dan Bozok Üniversitesi‘ne Destek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte dün Yozgat‘a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Tamer Uçar‘ı kutlayarak Bozok Üniversitesi‘ni yakından takip ettiğini söyledi.

Yozgat Bozok Üniversitesi‘nin gelişmeye çok müsait ve istikbali çok açık bir üniversite olduğunu belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Üniversitemiz Yozgat‘ın gelişimine katkı sağlamaktadır. Burada görevli akademik personel hem Yozgat için hem de ülkemiz için çalışarak Bozok Üniversitesi‘ni inşallah daha ileriye götürecektir. Biz de gerek sektörümüz gerekse bakanlığımızla alakalı konularda tüm üniversitelere olduğu gibi Bozok Üniversitesi‘ne de gerekli desteği vermekteyiz" dedi.

Bozok Üniversitesi‘nin enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji konusunda neler yapılabileceği ile alakalı daha önceki Rektör Hanım İnci Varinli ile görüş alışverişinde bulunduklarını ifade Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, "Yeni rektörümüz Tamer Uçar ile de görüştük. Bu konuda bir çalışma yapılırsa biz enerji bakanlığı olarak buna destek vermeye hazırız" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile