Enerji Bir-Sen Tekel işçilerini yalnız bırakmadı

Enerji Bir-Sen Tekel işçilerini yalnız bırakmadı

Memur-sen Konfederasyonu'na bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak İl Başkanı Musa Şekerci Enerji Bir-Sen Genel Merkez Yöneticileriyle beraber Ankara'da günlerdir eylemde olan tekel işçilerine destek ziyaretinde bulundu.

Ziyarete İl Başkanı Musa Şekerci ile beraber Enerji Bir-Sen Genel Basın ve Halkla İlişkiler Sekreteri Mehmet Doğan, Enerji Bir-Sen Balıkesir İl Başkanı Mustafa KAYA ve Enerji Bir-Sen Konya eski il Başkanı Tahir NALÇACIGİL katıldı. İl Başkanı Musa Şekerci yaptığı destek ziyaretinde Zonguldak şehrinin işçi ve emekçi şehri olduğunu, sizleri de en iyi Zonguldaklı işçi, emekçi ve memurların anlayacağını, sizlere Zonguldaklıların selam ve sonsuz desteklerini getirdiğini belirtti. İl Başkanı Musa Şekerci kamuda yapılan yanlış yönetimlerin sonucuna işçilerin katlanmak zorunda olmadıklarını, yöneticilerin yaptıkları kötü yönetimler sonucu işletmelerin zarara uğradığı bu bedeli de her zaman hiçbir yetki ve sorumluluğu bulunmayan suçsuz emekçilere ödettirilmek istenmektedir.

“Hiçbir zaman kazanılmış haklardan geriye gidişin dünya da benzeri yoktur. Kaldı ki Türkiye’de memur ve işçiler yoksulluk sınırının altında ücret almaktadır. Hal böyle iken Tekel işçilerine sen git öl denmektedir ki bu kesinlikle kabul edilebilir bir durum değildir.

Enerji Bir-Sen Sendikası olarak haklarını alıncaya kadar Tekel işçilerinin yanında olacağız” diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile