Enerji Bir-Sen Toroslar Şube Başkanı Erdoğan: Referandumda evet diyeceğiz

Adana Enerji Bir-Sen Toroslar Şube Başkanı Muhammet Erdoğan, 12 Eylül'de yapılacak referandumda evet diyeceklerini söyledi.

Erdoğan, "12 Eylül'

Adana Enerji Bir-Sen Toroslar Şube Başkanı Muhammet Erdoğan, 12 Eylül'de yapılacak referandumda evet diyeceklerini söyledi.

Erdoğan, "12 Eylül'de referandum yoluyla Anayasa'da değişiklik yapılması için oylama yapılacaktır. Referandum yapılmasının demokrasinin işlerliği ve yürütülmesi açısından önemli bir unsur olduğu gibi referandum konusunun içeriği de tam demokrasiye giden yolda, ülkemiz için çok önemlidir." dedi.

Referandumun önemine vurgu yapan Erdoğan, "Her ne kadar Anayasanın tamamının sivil irade tarafından toplumsal uzlaşıyla değişmesini istiyorsak da önümüze gelen darbe Anayasasında değişiklikler oluşturan ve kamu çalışanlarının özlediği toplu sözleşme hakkına kavuşmasını sağlayacak Anayasa paketine evet diyeceğiz. Bu Anayasa değişikliği oylaması sivil Anayasa yolunda önemli bir yürüyüştür." diye konuştu.

Erdoğan, "Toplumun tüm kesimlerinde rahatlamaya ve demokratik sürecin hızlanmasına sebep olacak referanduma tüm birlikteliğimizle sahip çıkmamız ve her şartta oyumuza kullanmamız gerekmektedir. Tercihimiz gelişen, büyüyen ve tüm dünyaya öncü olan Türkiye olacak, Tüm bu hedeflerimiz için evet diyoruz." ifadesini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile