Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız:

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız:

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız katıldığı bir programda yaptığı konuşmasında, “Avrupa Birliği üyesi ülkeler ile rekabetimiz olacak ve biz bu ülkeleri geçmiş olacağız” dedi.

Erciyes Dağı’nda düzenlenen İmam Hatipliler Buluşması Erciyes Zirvesi’ne Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği (KİMDER) Başkanı Seyit Halil Yüzgeç, KİMDER Başkanı Seyit Halil Yüzgeç, imam hatip mezunları ve davetliler katıldı.

‘İmam hatip ruhu yeniden’ temasıyla Erciyes Dağı'nda gerçekleştirilen buluşmaya, imam hatip mezunlarının yanı sıra çok sayıda milletvekili ve 52 ülke öğrencisi de katıldı.

Buluşmada katılımcılara ilahiler, şiirler ve Kuran-ı Kerim tilaveti dinletildi.

Programda bir konuşma yapan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Geldiğimiz noktada Türkiye’de insan haklarının normalleştiği hepimizin inandığı şekilde yaşamaya başladığı herkesin kendi özgür iradesiyle beraber bunları kullanabildiği ve teşrif politikalarının kaldırıldığı bir ortam kaldırılmaya çalışıldı. Bizler doğru yaptıkça daha çok güçlendiğimiz, güçlendikçe doğru yapma kabiliyet ve kapasitesine ulaştığımız bir iktidar döneminden geçiyoruz” diye konuştu.

Yıldız, “Türkiye 10 buçuk yıl içerisinde yalnızca ekonomisiyle, idaresiyle, sosyal hayatıyla değil aynı zamanda beyniyle, zihniyle, kalbiyle, vicdanıyla, ferasetiyle, sağduyusu ve sezgileriyle beraber büyüdü. Toplumumuz şu anda birçok doğruyu ayırt edebilecek hale geldi” ifadelerinde bulundu.

Yıldız konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Güçlünün değil haklının yanında olduk. Mazlumun sesi olduk ve imam hatipli çocuklarımızın, gençlerimizin toplumun bütün katmanlarında olabildiğince yer almasını sağlamaya çalıştık. Avrupa Birliği üyeleri ülkeler ile alakalı iyi bir rekabetimiz olacak ve inşallah biz o ülkeleri geçmiş olacağız çünkü biz Allah’a inanıyor, halkımıza güveniyor ve kendimizle alakalı iyi niyet ve gayretimizi hep beraber diri ve sıcak tutmaya devam ediyoruz”.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile