Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakani Dönmez, Ayancik Ilçesinde Incelemelerde Bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, sel felaketinin yasandigi Sinop'un Ayancik ilçesinde inceleme yapti ve yetkililerden çalismalar hakkinda bilgi aldi.



Incelemelerinin ardindan Ayancik Küçük Sanayi Sitesi'nde gazetecilere açiklamalarda bulunan Dönmez, Ayancik ve Türkeli ilçelerindeki tüm köylere elektrigin bir hafta önce verildigini söyledi.

Gelinen noktada temizlik çalismalari tamamlanan is yerleri ve evlerin enerji hatlarinin kontrol ve bakiminin yapildigini anlatan Dönmez, "Bu bölgede ve Bozkurt'ta çalisan YEDAS ekiplerine çetin sartlara ragmen gece gündüz çalisarak vatandaslarimiza elektrik akisi sagladiklari için tesekkür ediyorum." dedi.

Dönmez, el birligiyle afet bölgelerini normallestirmeye çalistiklarini söyleyerek, "Bunun için de tabii altyapi hizmetlerinin kesintisiz ve kaliteli sekilde vatandaslarimiza verilmesi büyük önem arz ediyor. Insallah diger altyapi tesisleri de süratle yollarimiz, köprülerimiz, su ve kanalizasyon sebekelerimiz, hasar gören yerlerimiz onarilmak suretiyle isletilir hale gelecek." ifadelerini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile