Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bundan 12 yıl önce koalisyon hükümetleri zamanında 5 katlı bir apartmanın değil, bu apartmanın asansörünün açılışına gitti bu ülkenin bakanları" dedi.

Bakan Taner Yıldız, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ve Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Vezirköprü‘nün ardından Havza ilçesindeki Altın Kaynak törenine katıldı. Havza Mehmetçik Meydanı‘nda gerçekleştirilen törende, ilçedeki doğalgaz çalışmasının startı verildi. Törene vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar yaptıkları tezahüratlarla bakanlara sevgi gösterisinde bulundu.

Burada halka hitap eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, şöyle konuştu: "Başta Başbakanımız olmak üzere bakan arkadaşlarımız da temel atmalara yetişemedikleri gibi açılışları da toplu halde yapıyorlar. Dedik ya, Türkiye‘de artık birçok şey değişecek, birçok alışkanlıklar değişecek. Yerini yurdunu adresini bana sormayın. Bundan 12 yıl önce koalisyon hükümetleri zamanında 5 katlı bir apartmanın değil, bu apartmanın asansörünün açılışına gitti bu ülkenin bakanları. Şehrini, adresini yerini

verebilirim. Ama burada basın huzurunda vermem. Ama Türkiye‘de ne tür hizmetler yapılıyor. Bunun kadrini, kıymetini bizim vatandaşımız biliyor. Hiç kimse kimseye kara kaşına kara gözü için oy vermez. Vermemesi de lazım, doğru olan bu. Eğer biz iyi işler yapıyorsak desteklenmemiz lazım. İyi şeyler yapmıyorsak da oy verilmemesi lazım. Halkımız iyi şeyler yapıyorsak verir, yapmıyorsak vermez."

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, doğalgazı hükümetlerinin yaygınlaştırdığını belirterek "Bugün AK Parti hükümetleri döneminde ifade edilen, programlanan, hedef gösterilen her hedefe ulaşıldı" diye konuştu.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy da, il merkezleri gibi ilçelerin de büyük yatırımlara kavuştuğunu vurguladı. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de, Havza‘nın gün geçtikçe geliştiğini, desteklerle bu gelişimin devam edeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir‘e, Kaymakam Erol Rüstemoğlu da Bakan Yıldız‘a Atatürk‘ün Havza‘da kaldığı evin maketini takdim etti. Daha sonra yağmur altında temsili olarak doğalgaz borusuna kaynak yapıldı.

Törenin ardından Taner Yıldız, bir çiğ köfteciye girdi ve burada vatandaşa köfte ikram etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile