'Enerjinin Kahramanlari' Kesintisiz Enerji Için Bayram Mesaisinde

'Enerjinin Kahramanlari' Kesintisiz Enerji Için Bayram Mesaisinde

Vangölü Elektrik Dagitim Anonim Sirketi (VEDAS) ekipleri, Kurban Bayrami’nda kirsal ve yüksek bölgelerde kesintisiz enerji için kavurucu sicaklarda zorlu mesai yapiyor.

VEDAS ekipleri, vatandasin saglikli enerji hizmetinden kesintisiz ve sorunsuz sekilde yararlanmasi için Kurban Bayrami’nda da yaklasik bin personelle 24 saat esasina göre mesai yapiyor. Gevas ilçesinin yüksek kesimlerinde elektrik diregine çikan ekipler, kesintisiz enerji için gerekli kontrolleri sagliyor. Ekiplerin bayramda da harcadigi yogun mesai, özellikle ücra bölgelerde yasayan vatandasin takdirini topluyor.

“Kesintisiz enerji için görevimizin basindayiz”

VEDAS Sirket Müdürü Fatih Talay, bölgede yogun mesai harcayan ariza onarim bakim personellerini ziyaret ederek bayramlarini kutladi. IHA muhabirine konusan VEDAS Sirket Müdürü Fatih Talay, tüm Islam âleminin Kurban Bayrami’ni tebrik ederek, bayramin vatandasa hayirli olmasi temennisinde bulundu. Kurban Bayrami’nda da yaklasik bin personelle görevlerinin basinda olduklarini ifade eden Sirket Müdürü Talay, “110 çagri merkezi personeliyle de ofislerimizde tüketicilerimizin ihbar ve taleplerini almak üzere beklemekteyiz. Bizler de VEDAS yöneticileri olarak, sahada görev basinda olan ekiplerimizin hem bayramlarini kutlamak hem de çalismalarini denetlemek üzere sahaya geldik. Van, Mus, Bitlis ve Hakkari illerimizdeki tüm yönetici arkadaslarimiz da görevlerinin basindadirlar. Vatandasimizin bayram süresince saglikli ve kesintisiz enerji kullanmalari için görevimizin basindayiz” dedi.

Kurban Bayrami’nin saha denetimlerine VEDAS Sirket Müdürü Fatih Talay’in yani sira, Van Il Müdürü Abdulmelik Özsoy da katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile