Enerjisa Enerji CEO'su Murat Pinar, EUROGIA Yönetim Kurulu Toplantisi'na Katildi

Enerjisa Enerji CEO'su Murat Pinar, EUROGIA Yönetim Kurulu Toplantisi'na Katildi

EUROGIA toplulugunun baskanligini Temmuz 2018’den bu yana yürüten Murat Pinar, toplantiyla eszamanli gerçeklestirilen proje pazari etkinliginde açilis konusmasi gerçeklestirdi.



Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pinar, Portekiz’in Braga kentinde 26-27 Temmuz tarihlerinde düzenlenen EUROGIA 2030 Yönetim Kurulu Toplantisi’na katildi.

Avrupa Birligi tarafindan yeni teknoloji ve projelerin gelistirilmesi için olusturulan EUREKA çatisi altinda enerji alanindaki Ar-Ge faaliyetlerini sürdüren EUROGIA toplulugunun baskanligini Temmuz 2018’den bu yana yürüten Pinar, toplantiyla eszamanli gerçeklestirilen proje pazari etkinliginde açilis konusmasi gerçeklestirdi.

Pinar, yeni dönemde küresel ekonomide olusan belirsizliklere degindigi konusmasinda küresel boyuttaki sorunlarin çözümünde yine küresel düzeyde is birliginin zorunlu oldugu degerlendirmesinde bulundu.

Yeni dönemin kosullarini Ingilizce dört farkli kelimenin bas harflerinden olusan BANI kavramiyla açiklayan Pinar, bu kavramlari, “Kirilgan (Brittle), Kaygili (Anxious), Dogrusal olmayan (Non-lineer) ve Anlasilmaz (Incomprehensible)” olarak siraladi.

Öte yandan Pinar konusmasinda Mevlana Celaleddin-i Rumi’ye atifta bulunarak, “Dünle beraber gitti cancagizim, Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile