Enerjisa Enerji, Plug And Play Ile Silikon Vadisi'ne Adim Atiyor

Enerjisa Enerji, Plug And Play Ile Silikon Vadisi'ne Adim Atiyor

Enerjisa Enerji, Silikon Vadisi’ndeki girisimler ve sirketler için en büyük küresel inovasyon platformu olan Plug and Play ile is birligine imza atti. Atilan imza ile Enerjisa Enerji, Türkiye’de faaliyet gösteren Plug and Play’in Istanbul Ofisi Akilli Sehirler Dikeyin kurucu üyelerinden biri olurken bu girisimle beraber ekosistemindeki bilgi ve deneyim alisverisini hizlandirarak sahada proje, is birligi ve yatirim firsatlari da olusturmayi hedefliyor.

Sürdürülebilirligi stratejisinin merkezine koyarak insan ve teknoloji odagiyla daha akilli ve yesil bir dünyaya katki sunmak için projeler üreten Enerjisa Enerji, tüm paydaslari için deger olusturacak düsünce ve girisimleri hayata geçirecek is birliklerine devam ediyor. Etki odakli bir sürdürülebilirlik yaklasimi ile Türkiye’nin enerji dönüsümüne öncülük eden lider elektrik dagitim, perakende satis ve müsteri çözümleri sirketi Enerjisa Enerji, Istanbul’da gerçeklestirilen törenle Silikon Vadisi’ndeki girisim ve sirketler için en büyük küresel inovasyon platformu olan Plug and Play ile yeni bir is birligine imza atarak, Plug and Play Istanbul Ofisi’nin Akilli Sehirler dikeyinin kurucu üyelerinden biri oldu. Tören, Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pinar ile Plug and Play Türkiye ve EMEA Bölge Direktörü Lale Can Gözübüyük’ün katilimiyla gerçeklestirildi.



“Çalismalarimiza var gücümüzle devam ediyoruz”

Törende konusan Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pinar, “Enerjisa Enerji olarak bir yandan Türkiye’nin enerji dönüsümüne öncülük edip müsterilerimizin hayatlarini dönüstürüyoruz ve onlari gelecege hazirliyoruz. Öte yandan, kendi ekosistemimizi de genisleterek ürettigimiz projeler ile Türkiye’nin dört bir yaninda daha fazla insana daha iyi bir gelecek sunabilmek için çalismalarimiza var gücümüzle devam ediyoruz. Plug and Play ile olan is birligimiz sayesinde Enerjisa Enerji, dünyanin en büyük sirketlerini bir araya getiren inovasyon platformuyla bulundugu sektörde yeni fikir ve girisimler bulmaya ve teknolojik çözüm arayislarina odaklanacak” dedi.



“Enerjisa ile birlikte basarabileceklerimizin bilinciyle çok heyecanliyiz”

Plug and Play Türkiye ve EMEA Bölge Direktörü Lale Can Gözübüyük, “Türkiye’de enerji denince akla gelen ilk sirketlerden olan Enerjisa’nin da ekosistemimize dahil olmasindan onur duyuyoruz. Enerjinin gelecegi, dünya gündeminin odagindayken bu konuda strateji olusturmak sadece enerji sirketleri için degil, devletler için de bir öncelik durumuna geldi. Plug and Play olarak yeni nesil enerji alaninda globalde 50’den fazla lokasyonda, yüzlerce paydasla pek çok açidan gelecegi tasarladigimiz çalismalar yapmaktayiz. Artik Enerjisa ile birlikte basarabileceklerimizin bilinciyle çok heyecanliyiz. Yakin zamanda basari hikayelerimizi sizlerle paylasacagimiza eminim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile