Enerjisa Enerji, Yangindan Etkilenen Müsterilerin Fatura Ödeme Tarihini Erteleyecek

Yangindan etkilenen aboneler sirketin çagri merkezini arayarak erteleme imkanindan yararlanabilecek.

Enerjisa Enerji, yangindan etkilenen müsterilerinin elektrik fatura ödeme tarihlerini 3 ay vade ile erteleme karar aldi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Sabanci Holding ve E.ON ortakliginda faaliyet gösteren Enerjisa Enerji ve Enerjisa Üretim, faaliyet bölgeleri olan Adana ve çevresinde yasanan orman yanginlarinda zarar gören halk için harekete geçti.

Bu kapsamda Enerjisa Enerji, yangindan etkilenen müsterilerinin fatura ödeme tarihlerini 3 ay vadeyle erteleyecek. Yangindan etkilenen müsteriler sirketin çagri merkezini arayarak erteleme imkanindan yararlanabilecek.

Öte yandan halkin acil ihtiyaçlarinin karsilanmasi amaciyla Enerjisa Enerji tarafindan hazirlanan erzak ve ihtiyaç malzemelerini içeren kolilerinin yer aldigi araçlar, Adana ve Osmaniye'deki ihtiyaç duyulan noktalara ulasti.

Adana, İçel ve Osmaniye'de elektrik arzinin devamliligi adina, yangindan zarar gören elektrik hatlari ve sebeke unsurlari Enerjisa Enerji'nin bölgedeki elektrik dagitimindan sorumlu sirketi Toroslar EDAS tarafindan onariliyor.

Enerjisa Üretim ise konaklama ve lojistik destekleriyle birlikte itfaiye ekiplerine ve bölge halkina ekipman, is makinesi, gida ve su yardimlarini devreye alirken, yangindan zarar gören hayvanlar için de veterinerlik desteklerini sürdürüyor.

Ayrica Enerjisa Üretim, Adana ve çevresindeki etki bölgesinde bulunan ve yangindan zarar gören köylerde, yanan evleri yenileme, yanan bahçelerdeki ürünleri satin alma, yarali hayvanlara uzun süreli veteriner destegi saglama, telef olan hayvanlarla ilgili de farkli yardim paketleri sunma gibi konularda projeler gelistirmeyi hedefliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Sabanci Holding Enerji Grup Baskani Kivanç Zaimler, faaliyet gösterdigi Toroslar bölgesi ve Adana çevresinde yasanan orman yanginlarinda zarar gören abonelerinin bu zor günleri atlatmalarina destek olacaklarini ifade etti.

Türkiye açisindan stratejik öneme sahip enerji sektöründe kamu hizmeti sunduklarina dikkati çeken Zaimler, sunlari kaydetti:

"Bu hizmeti verirken önceligimiz çalisanlarimizin, paydaslarimizin ve bölge haklinin güvenligini ön planda tutarken, ayni zamanda müsterilerimizin yasadigi sikintilar karsisinda hakkaniyetli ve sorumlu bir durus sergilemek. Topluluk olarak genlerimize islemis bu sorumlu durusun bir geregi olarak, bu zor günlerde halkimizin yaninda olacagiz. Hayata geçirdigimiz destek programlari ve uygulamalarla, onlarin karsi karsiya oldugu sikintilarin giderilmesine, yasadiklari acinin dinmesine bir nebze de olsa katkida bulunacagiz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile