Enerjisa Enerji'ye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Alaninda Uluslararasi Iki Ödül

Enerjisa Enerji'ye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Alaninda Uluslararasi Iki Ödül

Elektrik dagitim, perakende satis ve müsteri çözümleri sektöründe Türkiye’nin önde gelen sirketlerinden Enerjisa Enerji, her yil uluslararasi platformda üretici ve ilham verici projelerinin degerlendirildigi Muse Creative Awards’dan iki ödülle döndü.



Enerjisa Enerji, çesitli alan ve disiplinlerde 450’den fazla kategoriyle MUSE Yaratici Ödülleri’nde ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk’ dalinda 23 farkli ülkeden 3 bin 942 katilimcinin basvurdugu Muse Creative Awards’da ‘SENTRUM’ ile ‘Enerjimi Koruyorum’ projeleri Altin ve Gümüs ödüllerinin sahibi oldu. Üretici tasarim, reklam ve dijital medya alanlarinda mükemmelligi ve yeniligi öne çikaran, prestijli bir uluslararasi reklam ödülleri platformu Muse Creative, reklamciliktan dijital medyaya, pazarlama stratejileri ve halkla iliskiler iletisimlerine kadar uzanan kategorilerle üreticiligin farkli biçimleri için platform imkani sunuyor.

“Topluma ve dogaya sorumlulukla hareket ediyoruz”

Enerjisa Enerji olarak daha iyi bir gelecek için sorumluluk aldiklarinin altini çizen Enerjisa Enerji Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Yetkinlikler Bölüm Baskani Ebru Tascioglu, sürdürülebilir projelerinin etkisini artirarak devam ettirdiklerini belirtti.

Tascioglu, “Bu noktada gelecegimiz olan çocuklari ve tüm toplumu enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirdigimiz, öte yandan sürdürülebilir turizm uygulamalari ile yesil destinasyon modelini yayginlastirdigimiz iki önemli projemizin uluslararasi alanda ödüle layik görülmesinden büyük gurur duyuyoruz. Çocuklarda enerji tasarrufu bilinci olusturmak amaciyla 2010 yilinda baslattigimiz Enerjimi Koruyorum projemiz ile bugüne kadar 15 ilde 300 binden fazla çocuga ulastik. Takip ettigimiz global trendler isiginda kullanicilarin davranislarini degistirmenin ve ikna etme konusunda ‘Oyunlastirma’nin da gücüne inanarak projenin mobil uygulamasini çocuklarla bulusturduk. Sürdürülebilir turizm alaninda Türkiye’ye örnek olma hedefiyle yola çiktigimiz SENTRUM projemiz ile sürdürülebilirlik odagindaki enerji verimliligi, karbon saliminin azaltilmasi, yenilenebilir enerji kaynaklarinin kullaniminin tesvik edilmesi gibi önemli kazanimlari hayata geçiriyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile