Engelli Bireylerden Annelerine Özel Hediye

Engelli Bireylerden Annelerine Özel Hediye

Hatay’in Iskenderun ilçesinde engelli vatandaslar ve anneleri, çini boyayarak eglenceli vakit geçirdi.

Kahramanmaras merkezli depremlerde agir hasar alan Hatay’da Anneler Günü’ne sayili günler kala çesitli kuruluslar tarafindan etkinlikler yapilmaya baslandi. Iskenderun ilçesi Süleymaniye Mahallesi Atatürk Bulvari’nda bulunan Engelliyim Engel Tanimam Derneginde Engelli birey ve anneleri çini boyama etkinligi gerçeklestirildi.

Anneler Günü için özel olarak düzenlenen etkinlikte; down sendromlu, zihinsel engelli ve özel bireyler anneleriyle bir arada çini üzerine çizim ve boyama yapti.

Yüzde 90 engelli olan ve Engelliyim Engel Tanimam Dernegi Baskanligi görevini yürüten Kamil Göçmen, "Engelli bireyler ve anneleriyle birlikte, Türkiye Down Sendromlu Derneginin bize vermis oldugu destekle birlikte onlara burada seramik çini çizimi yaptiriyoruz. Kendilerine hatira kalmasi adina Anneler Günü öncesinden bu programi baslattik" seklinde konustu.

Engelli birey Tugba Çengel (22), "Anneler Günü’n kutlu olsun anne, sana çok güzel bir hediye yaptik, umarim begeneceksin canim annem güzel annem" ifadelerini kullanarak mutlulugunu dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile