Engelli Bireylerin Medikal Malzemeleri Evlerine Teslim Ediliyor

Engelli Bireylerin Medikal Malzemeleri Evlerine Teslim Ediliyor

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan ortopedik engelli bireylerin tekerlekli sandalyeleri ev ziyaretleriyle hanelerine teslim ediliyor.

GBB Saglik ve Engelli Yasli Hizmetleri Daire Baskanligi tarafindan son iki ayda 350 engelli bireyin medikal malzeme ihtiyaçlari evlerine teslim edildi. Bu kapsamda Kayaönü Mahallesi’ndeki Koyuncu ve Türkmen Ailelerini ziyaret eden ekipler, ortopedik engelli Mehmet Serkan Koyuncu ile Türkan Türkmen’e tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

“Medikal malzeme dagitimina hiz verdik”

GBB Saglik ve Engelli Yasli Hizmetleri Daire Baskani Serdar Tolay, Kayaönü Mahallesi’nde yasayan ortopedik engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi.

Özel durumu olan kisileri müracaat etmeden ziyaret ettiklerini belirten Tolay, “Medikal malzeme dagitimina hiz verdik. Özelikle deprem bölgesinde yasayan vatandaslarimiza Nurdagi ve Islahiye basta olmak üzere hep oralarda yardimlarda bulunduk. Bugün Sehitkamil ilçemizin Kayaönü Mahallesi’nde bir evdeyiz. Mehmet Serkan Koyuncu evladimizin evindeyiz. Ona bir tekerlekli sandalye hediye etmek istedik. Kardesimiz ortopedik engelli. Dolayisiyla kendisi havanin güzel oldugu zamanlarda disari çikamiyor. Parkta, sokaklarda dolasamiyor. Serkan kardesimize hayirli olsun” diye konustu.

Medikal dagitimlar memnuniyetle karsilandi

Tekerlekli sandalye ihtiyaci karsilanan Mehmet Serkan Koyuncu’nun annesi Ayyus Koyuncu memnuniyetini dile getirerek, “Allah razi olsun Fatma Sahin’den. Çok degisiklik olacak. Bir yere gidince yanimda götürebilecegim. En azindan yavrum evde kalmayacak sikilmadan gezebilecek. Benimle birlikte gezecek. Sosyal hayati degisecek. Kolaylik olacak bizim için” diye konustu.

Ogluyla birlikte yasayan 74 yasindaki ortopedik engelli Türkan Türkmen, çok sevinçli oldugunu belirterek, “Çok sükür, çok sevinçliyim. Allah razi olsun. Evde oturmaktan sikiliyordum. Bir yere gidemiyordum. Gelinim beni gezdirir. Çok tesekkür ederim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile