Engelli Gençten 15 Gündür Haber Alınamıyor

İzmir‘in Tire ilçesinde yaşayan zihinsel ve bedensel engelli gençten 15 gündür haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Kazantepe Küme Mevkii‘nde bulunan evlerinden, bayiden gazete almak için çıkan Ergün Akkurt (28), bir daha geri dönmedi. Oğlunun 15 günden buyana kayıp olduğunu belirten baba Şevket Akkurt (53), jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulunduklarını ifade ederek, "Ancak, bu güne kadar hiçbir sonuç elde edemedik. Ne yapacağımı şaşırdım. Gerekirse oğlumun bulunması için İçişleri Bakanlığına dilekçe yazacağım. Kendisinin her gün alması gereken ilaçları var. O ilaçları almazsa ruhi dengesi

bozulabilir. Eşim Ayşe Akkurt ile birlikte hayatından endişe etmeye başladık. Aramadığımız yer kalmadı. Ergün içine kapanık biriydi. Her gün bayiden gazete alır, o gazetelerin bulmacaları ile zaman geçirirdi. Kaybolduğu gün de evden ‘gazete almaya gidiyorum‘ diye çıktı. Aradan saatler geçip, geri dönmeyince merak edip, aramaya başladık. Tire‘de bakmadığımız sokak kalmadı. Daha önce de yine birkaç gün ortadan kaybolduğu oluyordu. Fakat her seferinde kendiliğinden evine geri dönüyordu. Ailecek perişan olduk.

Oğlum zihinsel ve bedensel engelli olduğu için başına bir iş gelebileceğinden korkuyoruz. İki haftadır gözümüze uyku girmiyor" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile