Engelli Kübra Için Erzurum Büyüksehir Belediyesi Yol Yapti

Engelli Kübra Için Erzurum Büyüksehir Belediyesi Yol Yapti

Erzurum Büyüksehir Belediyesi, ulasimda sikinti yasayan engelli kübra için evinin önüne kadar yol yapti.

Erzurum Büyüksehir Belediyesi, ulasimda sikinti yasayan engelli çocuk için evinin önüne kadar yol yapti. Erzurum’da sanayide oto ustasi olarak çalisan Ömer ustanin 29 yasinda ki kizini eve kadar tasiyabilmesi için büyük sehir belediyesi yol yapti.

Belediye, Uzundere ilçesi Dikyar Mahallesi’nde yasayan ve çocukken geçirdigi havale sonucu engelli olan 29 yasindaki Kübra Kurt’un için evinin önüne kadar parke tasi döseyerek yol yapti. Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet sekmen, yaptigi açiklamada, belediye olarak yaptiklari her hizmette engelli vatandaslari asla ihmal etmediklerini ve onlari düsünerek çalismalar yaptiklarini belirtti.

Belediye hizmetlerinde önceligin engelli vatandaslar oldugunu ifade eden Sekmen, kendilerine basvurmalari halinde her engelli vatandasa öncelikli hizmet gideceginin altini çizdi. Kübra’nin babasi Oto tamir ustasi Ömer Kurt yapilan hizmetten duydugu memnuniyeti dile getirerek belediye Baskanina, Belediye Genel Sekreteri Zafer Aynali ’ya ve ekiplerine tesekkür etti.

Kurt, "Yolumuz vardi fakat evimiz doga sartlarindan dolayi 28 metrelik bir yokusun basindaydi. Ne yaptimsa o yokusu tutturamadim. 5-6 yasindan beri 25 yildir Kübra kizimizi hastaneye ve her yere götürmek için kucagimda tasiyordum. Belediye Genel Sekreteri Sayin Zafer Aynalinin haberi olunca beni aradi, Baskanimizla görüstügünü ve gerekli çalismalari baslatacaklari müjdesini verince sabaha kadar uyumadim, gerekli tüm malzemeleri belediye gönderince köyde komsularimiz çok sevindi ve ekipleri beklemeden imece usulü ekipler gelene kadar taslari döseyerek ekiplere de sürpriz yaptik ve bir günde yolumuzu yapildi. Basta Belediye Baskani Sayin Mehmet Sekmen ve Genel Sekreteri Sayin Zafer Aynali olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile