Engelli Öğrencilere Sürpriz Eğlence

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli İlköğretim Okulu’nun Özel Eğitim Sınıfı’nda eğitim gören engelli öğrenciler, yapılan sürpriz eğlence programı ile moral depoladı.

Engellileri yalnız bırakmayan ve onların eğitimlerine katkı sağlamak , moral ve motivasyonlarını artırmak için çalışmalar kaydeden Körfez Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği , Edremit Körfez Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü ve Edremit Kızılay Gençlik Kolları , yeni bir etkinliğe imza attı . Okul idaresi ile irtibata geçtikten sonra Özel Eğitim Sınıfı’nı süsleyen yardımsever kuruluşların yönetici ve üyeleri , engellilerin unutulmaması ve ihmal edilmemesi gerektiği mesajları verdi . Hazırlanan program kapsamında engelli öğrencilere çeşitli eğitici ve öğretici hediyeler verildi ve kutlama pastası kesildi

Programa , Edremit Körfez Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Erol , Edremit Körfez Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü Yönetimi , Kızılay Gençlik Taşlı ve diğer yetkililer katıldı . Engelli öğrenciler ile tanışılıp kaynaşıldığı programa öğrenci velileri de ilgi gösterdi . Okul idaresi ve öğrenci velileri kuruluşların yetkililerine teşekkür etti . Süslenen sınıflarında gönüllerince eğlenen ve aldıkları hediyelere sevinen engelli öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile