Engelli Öğrenciye, Tekerlekli Sandalye Desteği

Osmaniye'de okula annesinin kucağŸında giden ilkokul öğŸrencisi BüşŸranur Kılıç'a (9), bir hayırsever tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

7 Ocak Engelliler Spor Kulübü BaşŸkanı Muttalip Altun, MithatpaşŸa İlkokulu 3'üncü sınıf öğŸrencisi Kılıç'a, hayırsever adına tekerlekli sandalyeyi teslim etti.
Altun, tekerlekli sandalyenin teslimi esnasında yaptığŸı açıklamada, yürüme engelli öğŸrencinin bir ay önce tekerlekli sandalyesinin çalındığŸını, bu sebeple okula annesinin kucağŸında götürüldüğŸünü söyledi.

BüşŸranur'un tekerlekli sandalyeye ihtiyacının bir hayırsever tarafından karşŸılandığŸını aktaran Altun, "Yürüme engelli öğŸrencimizin bir ay önce tekerlekli sandalyesi çalındığŸı için annesinin kucağŸında 500 metrelik uzaklıktan okula gidip geliyordu. Durumu ilettiğŸimiz hayırsever bir işŸadamımız tekerlekli sandalye alarak kendisine hediye etti. İsminin açıklanmasını istemeyen işŸadamımıza teşŸekkür ediyorum" dedi.

Engelli öğŸrenci BüşŸranur, annesinin kucağŸında okula geldiğŸi için üzgün olduğŸunu belirterek tekerlekli sandalye ihtiyacını karşŸılayan hayırsevere teşŸekkür etti.

 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile