Engelli Pınar, Çifte Bayram Yaşıyor

Engelli Pınar, Çifte Bayram Yaşıyor

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yanlış ameliyat sonucu yatağa mahkum kalan Pınar Ünsal’ın üzerinden yardım elini çekmiyor.

Zihni Aldırmaz yerel bir televizyondaki programda kendisini evine çay içmeye davet eden 29 yaşındaki Pınar Ünsal’ın bu çağrısına kayıtsız kalmamış ve genç kızı evinde ziyaret etmişti.

2008 yılında geçirdiği yanlış ameliyat sonrası felç olan Pınar Ünsal’a bir de sürpriz yapan Zihni Aldırmaz, akülü sandalye hediye ederek, genç kızı ve ailesini sevince boğmuştu.

Zihni Aldırmaz, Selahattin Eyyübi Mahallesi’ndeki evi ziyareti sırasında evin bahçesinin ve kapısının bir engellinin kullanımını için uygun olmadığını fark ederek, gerekli düzenlemelerin yapılacağı konusunda söz verdi.

SÖZÜNÜ TUTTU

Bu sözünü yerine getiren Zihni Aldırmaz, geçtiğimiz günlerde Pınar Ünsal’ın yaşadığı eve ikinci bir ziyaret gerçekleştirdi. Bürokratlarıyla gerçekleştirdiği ziyarette eksiklerin tespit edilmesini isteyen Zihni Aldırmaz, gerekli düzenlemelerin bayramdan önce tamamlanması talimatını verdi.

Her türlü konuda Pınar Ünsal’ın yanında olduğunu belirten Zihni Aldırmaz, genç kıza sağlığına kavuşması konusunda da her türlü desteği sağlayacağını da ifade etti.

ÇALIŞMALAR HEMEN BAŞLADI

Zihni Aldırmaz’ın ikinci ziyareti sonrası Pınar Ünsal’ın evine giden belediye ekipleri çalışmalara başladı.

Evin bahçesinde hummalı bir faaliyete başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri evin bahçesini ve kapısını Pınar Ünsal’ın rahatlıkla kullanabileceği hale getirmek için yoğun çaba sarf etti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın kendisine gösterdiği ilgiden oldukça mutlu olan Pınar Ünsal, “İki bayramı bir arada yaşıyorum” ifadesini kullandı.

“İKİ BAYRAMI BİR ARADA YAŞIYORUM”

Zihni Aldırmaz’ın kendisinin sesini duyduğunu belirten Pınar Ünsal, “Sayın Başkanım benim sesimi karşılıksız bırakmadı. Akülü sandalye getirdi, bahçemizde çalışmalar başladı.

Çok mutluyum. Umutsuzdum, umutsuzluğa kapılmıştım. Artık umudum var. Başkanımız bayramdan önce bayram hediyemi getirdi. Çok sevindim. Benim için çifte bayram oldu. Bu bayramda akrabalarımı ziyaret edebileceğim, dışarıya çıkabileceğim. Kaç bayramdır içerdeydim, evden çıkamıyordum” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile