Engelli Sporculardan Başkan Tütüncü‘ye Ziyaret

Tekerlekli Sandalye Bayan Milli Basketbol Takımı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü‘yü ziyaret etti.

İsrail‘de, Eylül ayında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası‘na hazırlık için Antalya‘da kamp yapan Tekerlekli Sandalye Bayan Milli Basketbol Takımı, Başkan Hakan Tütüncü‘yü ziyaret etti. Başkan Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada genç nüfusun fazla olduğu ilçede, gençlerin spora yönelmesi amacıyla amatör spor branşlarına ve tesisleşmeye önem verdiklerini söyledi. Bedensel engelli sporcuların ve takımların sportif başarılarının, diğer bedensel engellileri spor yapmaya teşvik edeceğini belirten Başkan Tütüncü, “Bedensel engelli takımlarımızın başarıları aynı zamanda sosyal amaca da hizmet ediyor. Bu nedenle bedensel engelli sporcuların ve takımların yapmış olduğu çalışmaları yürekten destekliyorum. Tekerlekli Sandalye Bayan Milli Basketbol Takımı olarak çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Elimizdeki spor tesislerini de engelli sporcularımızın kullanımına açtık. Bundan mutluluk duyuyoruz. Sizlerin başarılı olması için gereken desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Tekerlekli Sandalye Bayan Milli Basketbol Takımı Baş Antrenörü Kamuran Özdemir de, desteklerinden dolayı Başkan Tütüncü‘ye teşekkür etti. Bedensel Engelli Milli Basketbol Takımı‘nın Teknik Kurul Başkanı İlhan Minar ise Kepez Belediyesi‘nin bedensel engelliler için duyarlı çalışmalar yaptığını söyledi.

Ziyarette Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ile Antalya Bedensel Engelliler İl Temsilcisi Soner Yasak da yer aldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile