Engelli Vatandaşa Motobisiklet

Engelli Vatandaşa Motobisiklet

Nazillili engelli Taner Çobanoğlu, belediye hizmet binasında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, tarafından kendisine hediye edilen akülü motosikleti almanın mutluluğunu yaşadı.


Profesör Muammer Aksoy Mahallesinde ikamet eden, çocukluğunda geçirdiği rahatsızlık nedeni ile tek bacağının gelişim göstermeyip diğerinden kısa durumda kalmasından dolayı koltuk değneklerine bağımlı olarak hayatını sürdüren 35 yaşındaki Taner Çobanoğlu, kendisine hediye edilen akülü motosiklet için Başkan Haluk Alıcık’a teşekkür etti. Taner Çobanoğlu, "Maddi imkânsızlıklar yüzünden alamadığım bu aracın bana hediye edilmiş olmasından dolayı çok mutluyum. Nazilli Belediyesine ve Başkanımız Haluk Alıcık’a çok teşekkür ediyorum. Şu anda yaşadığım başka rahatsızlıklarım yüzünden de çok çabuk yoruluyorum. Neredeyse 1 adım atmak bile bana işkence haline geliyor. Hayatım koltuk değneklerine bağlı olarak sürüyordu. Çok uzun mesafeleri bırakın iki adımlık mesafe bile beni çok zorluyordu. Artık daha rahat dışarı çıkıp hareket edebileceğim her kese binlerce kez teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu.

‘VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİNİN SIKINTILARININ TAKİPÇİSİYİZ’

Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak bu güne kadar farklı türden engelli araçları ile pek çok engelliye çare olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Engelli vatandaşların günlük hayatlarında büyük yaşama kolaylığı sağlayan bu araçlar sayesinde kendi başlarına çok daha rahat hareket edebildiklerini söyleyen Alıcık, engelli vatandaşların toplum içinde ayrı bir yerinin olduğunu kaydederek, “Her birey birer potansiyel engelli adayıdır. Engelli vatandaşlara toplum içinde sahip çıkmalıyız. Onlara toplum içinde önemli ve değerli olduğunu hissettirmeliyiz. Belediye olarak her zaman ihtiyaçlının, mağdurun, düşkünün, engellinin, her hemşerimizin yanındayız. Bizler, belediye olarak vatandaşlarımızın dertlerinin sıkıntılarının takipçisiyiz. Bu tür yardımlarımız program dâhilinde devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile