Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi

Gaziantep‘in Nizip ilçesinde düzenlenen törenle 30 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Nizip Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Nizip Engelliler Derneği‘nin girişimleri ve AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Sarı‘nın gayretleri sonucu Milli Piyango İdaresi tarafından ilçede yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan 30 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı.

Kapalı spor salonunda düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Nizip Engeliler Derneği Başkanı Abdülrezzak Pamuk engelli vatandaşların isteklerini yerine getirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Pamuk, kendilerine öncülük eden ve tekerlekli sandalyeleri temin etmede destek veren milletvekili Mehmet Sarı‘ya teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Milletvekili Mehmet Sarı ise, engelli vatandaşların yanında olduklarını belirterek, "Engelli kardeşlerimiz söz konusu olunca onlar için bir şey yapmamak mümkün değil. Bu nedenle engelli kardeşlerimize her zaman sahip çıkmalıyız ve onlarla birlikte olmalıyız. Engellilerin her sorunu bizim sorunumuzdur" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından programa katılan protokol üyeleri ve davetliler tarafından engellilere sandalyeleri teslim edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile