Engelliler, Erev'in Etkinliğinde Buluştu

Engelliler, Erev'in Etkinliğinde Buluştu

ANKARA – Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi çatısı altında çalışmalarına devam eden Eğitilebilirler Rehabilitasyon ve Eğitim Vakfı’nın (EREV), düzenlediği engelliler haftası programına katıldı.

Belediyenin yemek salonunda gerçekleşen etkinliğe çok sayıda vakıf üyesi, engelli vatandaş ve ailesi katıldı.

Şarkılarla başlayan yemekli programda, sahneye çıkarak dans eden katılımcılar, daha sonra hediye çekilişi ile çeşitli hediyeler aldı.

Coşkunun bir an olsun dinmediği etkinliğe Başkan Yaşar’ın katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakıf Başkanı Yıldız Kızılkaya, Yaşar’a teşekkür plaketi takdim ederek, "Vakfımız ve engelli bireylerimize yaptığınız katkılardan dolayı sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. İyi ki varsınız" dedi.

YENİMAHALLE’YE UMUT EVİ

"Her insan bir engelli adayıdır" diyen Yaşar ise, göreve geldiği günden beri engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için elinden gelen her türlü çabayı gösterdiğini belirtti.

Başkan Yaşar, "Engelliler birimimizin başında sizlerin sorunlarını kendisi de yaşayan biri olsun istedik. Bu yüzden birimin başına sorumlu olarak engelli bir arkadaşımızı getirdik. Bir dakika sonra başımıza ne geleceğini bilemeyiz. Hepimiz potansiyel bir engelli adayıyız. O yüzden empati yapmalıyız. Engellilerimizin sorunlarına eğilerek onlara sahip çıkmalıyız. Yakın zamanda tüm engelli yurttaşlarımızın hem öğreneceği, hem üreteceği, hem spor yapacağı, hem de sosyal faaliyetlere katılacağı Umut Evi’ni Batıkent’te bu sene içerisinde temelini atıp hizmete açacağız" ifadelerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile