Engelliler Haftasi'na Özel Etkinlik

Engelliler Haftasi'na Özel Etkinlik

Samsun Büyüksehir Belediyesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü is birligiyle 10-16 Mayis Engelliler Haftasi kapsaminda etkinlik gerçeklestirildi.

Bir AVM meydaninda yapilan etkinlikte, engelli sivil toplum örgütleri, engellilere yönelik bakim ve rehabilitasyon merkezi katilimcilari tarafindan yapilan ürünler sergilendi. Büyüksehir Belediyesi, engelli sivil toplum örgütleri ve engelli rehabilitasyon merkezi üyeleri is birligiyle düzenlenen programda çesitli ürünlerin yer aldigi sergi stantlari kuruldu. Dans ve sosyal etkinliklerin de yer almasiyla engelli bireyler keyifli vakit geçirdi.

Programa; Samsun Vali Vekili Fatih Cidiroglu, Samsun Büyüksehir Belediye Meclis Baskanvekili Nihat Soguk, Canik Kaymakami Vehbi Bakir, Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Kemal Gümrükçü, Il Müftü Yardimcisi Ibrahim Kadioglu katildi.

Samsun Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi Engelli Hizmetleri Sube Müdürlügü, çesitli branslarda sürdürülen etkinlikler ve farkindalik çalismalariyla her zaman engelli bireylerin yanlarinda olduklarini vurguladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile