Engellilerden Emniyet Müdürüne Anlamlı Ziyaret

Engellilerden Emniyet Müdürüne Anlamlı Ziyaret

Osmangazi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Türk polis teşkilatnın kuruluşunun 165. yıldönümü dolayısıyla Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'yı ziyaret etti.

Osmangazi Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları verildi. İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya 165 yıllık süreçte Türk polis teşkilatının başarılarından temas ederken, polis ve vatandaş arasındaki iletişimin önemi üzerinde durdu. Polis teşkilatının her geçen gün büyüdüğünün altını çizen Çatalkaya, "Yıllar önce polis teşkilatımız eğitim için yurt dışına giderdi. Şimdi ise bunun tam tersi oluyor, yurt dışından ülkemize eğitim almaya geliyorlar, bu durum emniyet teşkilatının her geçen dönemde nasıl geliştiğini gösteren önemli bir örnektir. Teşkilatın büyüklüğünden ve cesaretinden kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.
Osmangazi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, engelliler için Bursa genelinde çalışmalar yürüttüklerini ve her zaman onların yanlarında olduklarını belirti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile