Engellilere Kadın Meclisi Üyelerinden Ziyaret

Engellilere Kadın Meclisi Üyelerinden Ziyaret

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Kent Konseyi Engelliler Merkezi'ndeki engellileri ziyaret ederek birlikte neler yapabilecekleri hususunda görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyyid Soner Yılmaz , merkezi ziyaret eden kadın meclisi üyelerine teşekkür ederek , kadın meclisinin yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiklerini , Kent Konseyi Kadın Meclisi ' nin Malatya ' da kadınlarla ilgili çok iyi çalışmalar yürüttüklerini söyledi .

Toplumun engellilerle olan münasebetinin iyileştirilmesinde kadınların sağlayacağı desteğin önemine işaret eden Yılmaz , toplumda engelliler adına yapılacak çalışmalarda kadınlardan , annelerden destek beklediklerini söyledi .

Engelliler merkezini ziyaret etme sebeplerinin birlikte neler yapabiliriz düşüncesi ile gerçekleştirdiklerini belirten Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu da , bu anlamda kendilerinden bir talep olduğu taktirde her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarının altını çizdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile