Engellilerin Mutlu Günü

Engellilerin Mutlu Günü

Muğla'nın Datça ilçesinde sivil toplum örgütleri tarafından yaptırılan 'Atatürk Duyu Parkı' törenle hizmete açıldı.

  Açılışa Datça Kaymakamı Mustafa Kaya , Belediye Başkanı Şener Tokcan , sivil toplum örgütü temsilcileri ve davetliler katıldı .
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Şener Tokcan , " Engelli olmak topluma faydasız biri demek değildir . onlara sahip çıkılırsa topluma ne kadar faydalı biri olacağını herkes görecektir . onlara acımak yerine sahip çıkılması ve onların hak ettiği saygıyı görmelerinin gerekiyor . Emeği geçen herkesi kutluyorum " dedi .
Atatürk Duyu Parkı arazisini bağışlayan İbrahim Karadağlı ise , " Bu arazi babamdan bana miras kaldı . Ben burayı başka bir şekilde değerlendirip para kazanabilirdim ancak bana engelliler duyu parkı yapmak için istediklerinde hiç düşünmeden kabul ettim ve araziyi bağışladım . Bundan dolayı çok mutluyum " şeklinde konuştu .
Kaymakam Mustafa Kaya da , Datça Lions Kulübünün katkılarıyla yaptırılan ' Atatürk Duyu Parkı ' nın engellilere verilen önemin göstermesi bakımından çok önemli olduğunu kaydetti .
Datça Lions Kulübü Başkanı Deniz Dakikoğlu ve Proje Koordinatörü Yıldız Sancaktar duyu parkı projesi hakkında bilgiler veremsinin ardından duyu parkı protokol üyeleri tarafından hizmete açıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile