Engin Altan Düzyatan, Eminevim'in Yeni Reklam Yüzü Oldu

Engin Altan Düzyatan, Eminevim'in Yeni Reklam Yüzü Oldu

BDDK lisansiyla Türkiye’nin markasi olarak 85 milyona hitap eden Eminevim, yeni reklam filmi için ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile anlasti. Basarili oyuncunun yer aldigi reklam filminde Düzyatan, ev almak isteyenler için Eminevim ’in “Yetenekli Finansman” kampanyalarini tanitiyor.

1991’de Emin Otomotiv ile baslayan hikâyesine, kurucusu oldugu tasarruf finansman sektöründe faaliyet gösteren Eminevim, yeni reklam kampanyasini yayinladi. Dikkat çeken reklam filminde markanin reklam yüzü ise hem kisiligi hem de yetenegiyle milyonlarin begenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan oldu. Yeni reklam filmiyle izleyicilerin karsisina çikan Engin Altan Düzyatan, Sevinç Ailesi’ne konuk olarak 6 ayda teslim ya da aylik 1.900 TL taksit tutariyla ev sahibi olmayi saglayan “Yetenekli Finansman” kampanyasini tanitiyor. Ünlü oyuncu reklam filmiyle tasarruf sahiplerine hayallerini degistirmeden, sadece finansman yöntemini degistirerek ev sahibi olmanin mümkün oldugu mesajini veriyor.

Alaaddin imzasiyla, Kala Film’in prodüksiyonlugunda çekilen reklam filminin yönetmen koltugunda deneyimli isim Hakan Yonat oturuyor.

30 yilda 220 bini asan teslimat sayisiyla toplumun her kesiminden milyonlarca aileye dokunan, yüz binlerce kisinin hedeflerine ulasmasini saglayan tasarruf finansman sektörünün kurucusu ve lideri Eminevim; tasarruf sahiplerine sundugu finansal çözümleri ile ev, araba ve is yeri sahibi olma imkânlari taniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile