Enstrüman Kursiyerlerinden Muhtesem Final

Enstrüman Kursiyerlerinden Muhtesem Final

Inegöl Belediyesi’nin kültür sanat kurslari çerçevesinde düzenledigi 5 ayri enstrüman kursunu basariyla tamamlayan ögrenciler, yil sonunda yeteneklerini sergiledi. Kursiyerlerin performansi dinleyenlerden tam not aldi.

Bir yandan hizmet atagini sürdürürken bir yandan da kültür ve sanat alaninda çalismalar ortaya koyan Inegöl Belediyesi’nin düzenledigi kültür sanat kurslari büyük ilgi gördü. Gitar, baglama, ney, keman ve piyano olmak üzere toplam 5 ayri bransta düzenlenen kurslarda, yil boyu 120 kursiyer egitim aldi.

Ekim ayinda baslayan kültür sanat kurslari, Haziran ayi ikinci haftasi itibariyla sonra erdi. Kursiyerler için yil boyunca ögrendiklerini sergilemeleri adina Gençlik Merkezinde yil sonu gösterileri düzenlendi.

Her aksam farkli bir kursun sertifika töreninde gençler sezon boyunca ögrendiklerini sergileyerek aldiklari egitimin hakkini verdi. Dinleyenlerin büyük begenisini toplayan performanslarla alkis toplayan kursiyerler, Inegöl Belediyesi kültür ve sanat kurslariyla sanat yolunda ilk adimlarini atmis oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile