‘entrikalı Dolap Komedyası’ Yenimahalle’de

‘entrikalı Dolap Komedyası’ Yenimahalle’de

Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’na konuk olan ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ sanatseverle buluştu.


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Yenimahalleli vatandaşların keyifle izlediği tiyatro oyunu dakikalarca ayakta alkışlandı.

Yunus Emre Gümüş tarafından yazılıp, yönetmenliğini Abdullah Şahin’in üstlendiği Entrikalı Dolap Komedyası, Yenimahalleli vatandaşlara kahkaha dolu anlar yaşattı. “Melek gibi bir insan mısınız, yoksa daha çok şeytana mı uyuyorsunuz?” sorusu üzerinden kurgulanan oyunda, bir elbise dolabının etrafında kendi dolaplarını çeviren insanların hayatları usta oyuncular tarafından sahneye yansıtıldı.

İyilik ve kötülük kavramlarının her insanda vuku bulduğunu belirten 2 perdelik oyunun başrollerini Abdullah Şahin, Çiğdem Tunç, Tolga Savacı ve Yusuf Atala paylaştı. Oyun sonunda Yenimahalle Belediyesi’nin sanat ve sanatçıya verdiği öneme değinen Abdullah Şahin, “Yenimahalle çok gelişmiş bir ilçe, burada olmak çok güzel. Yenimahalle Belediyesi’ni sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı tebrik ediyorum. Bizleri Yenimahallelilerle buluşturan ve bu güzel organizasyonu hazırlayan Yaşar’a ayrıca teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

“SANATÇILARIMIZA SAHİP ÇIKALIM”
Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu’nun birbirinden değerli oyuncularına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yaşar, “Birbirinden değerli oyuncularımız Yenimahalle’de bu güzel ve keyifli oyunu bize sundular. Onlara canı yürekten teşekkür ediyorum. Gelişmiş ülkelerin değerleri sadece ekonomileriyle değil, sanat ve sanatçıya verdiği değerle de ölçülüyor. Bunu hepimiz bilmeliyiz. Sanatı ve sanatçıya önem vererek, severek ve izleyerek onlara sahip çıkmalıyız. Vatandaşlarımıza ve sanatçılarımıza hizmet etmeyi kendimize bir borç biliyoruz” dedi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile