Erasmus Ögrencileri Muratpasa'da

Erasmus Ögrencileri Muratpasa'da

Erasmus+ Ögrenci Degisim Programi kapsaminda Polonya’dan Antalya’ya gelen ögrenciler Muratpasa Belediyesi’nin konugu oldu.

Muratpasa Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü Polonya’dan Antalya’ya Erasmus+ Ögrenci Degisim Programi üzerine gelen ögrencileri agirladi. Çevre, kültür ve girisimcilik konularinda yapilan çalismalari yerinde incelemek ve fikir alisverisi yapmak amaciyla Antalya’ya gelen Erasmus ögrencilerine, Muratpasa Belediyesi’nin uygulamaya koydugu Türkiye’nin ilk ve tek ödüllü geri dönüsüm projesi Çevreci Komsu Kart basta olmak üzere +0,5 Akdeniz’in Gelecegi Çalistaylari, Çevre Festivali, iklim portali, okullarda ve kurumlarda verilen çevre egitimleri, atölye çalismalari, deniz dibi ve yamaç temizlikleri hakkinda bilgiler verildi.

Ayrica ögrencilerin bir araya geldigi toplantida Muratpasa Belediyesi’nin Avrupa Belediye Baskanlari ile ‘Iklim ve Enerji Sözlesmesi’ imzalayarak, Antalya’da Sürdürülebilir Enerji ve Iklim Eylem Plani (SECAP) hazirlayan ilk ilçe belediyesinin Muratpasa Belediyesi oldugu aktarildi.

14-21 Nisan tarihleri arasinda Antalya’da çesitli incelemelerde bulunan ögrenciler ayrica, Antalya’nin tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile