Erasmus Projesinin Katar Toplantisi Gerçeklesti

Erasmus Projesinin Katar Toplantisi Gerçeklesti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Endüstri Mühendisligi Ögretim Üyeleri Prof. Dr. Eren Özceylan yürütücülügünde ve Doç. Dr. Süleyman Mete koordinasyonunda gerçeklestirilen ‘Sustainable, Digital and Smart Humanitarian Logistics in Disaster Relief Operations-Afet Yardim Operasyonlarinda Sürdürülebilir, Dijital ve Akilli Insani Yardim Lojistigi’ baslikli projenin ulus ötesi toplantisi Katar Üniversitesi ev sahipliginde Doha’da gerçeklestirildi.

Toplantida projenin Katar Üniversitesi ile ilgili is paketleri ve ilerleyen süreçler hakkinda bilgilendirmeler yapildi. Ayni zamanda afet yardim operasyonlarinda nitelikli insan gücüne sahip olabilmek için gerekli olan müfredat üzerinde bilgi alisverisinde bulunuldu. Brüksel Merkezli Projeler tarafindan desteklenen bu proje ile afet yönetimi üzerine uluslararasi ve inter-disipliner özelligi olan bir yüksek lisans programi tasarlanmasi planlaniyor.

Ziyaret sirasinda ayrica Katar Üniversitesi Endüstri Mühendisligi Bölümü ile de potansiyel is birlikleri üzerine istisarelerde bulunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile