Erasmuslu Ögrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi'nde

Erasmuslu Ögrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi'nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus ögrenci degisim programi çerçevesinde Bulgaristan’dan gelen 22 ögrenci ve 2 ögretmeni agirliyor. 18 gün boyunca Bursa’da çesitli etkinliklere katilacak olan ögrencilerin bugünkü duragi Bursa Hayvanat Bahçesi oldu.

Bulgaristan’in Silistre ili Srediste kasabasi Nikola Yankov Vapstrov Tarim Meslek Lisesi’nden 22 ögrenci ve 2 ögretmen “Professionals Of The Future” adli Erasmus+ projesi çerçevesinde isbasi gözlem faaliyetlerini gerçeklestirmek üzere Bursa’ya geldi. Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bulgaristan’dan gelen ögrenci ve ögretmenler için 18 günlük bir program hazirladi. Programlar çerçevesinde bir taraftan Bursa’yi kesfederek kentin tarihî mekânlari hakkinda bilgi sahibi olan ögrenciler diger taraftan mesleki deneyim kazanma sansi da elde ediyorlar.

Ögrencilerin ilgi odagi oldu

Erasmus ögrencilerinin bugünkü duragi Bursa Hayvanat Bahçesi oldu. Yaklasik 206 bin metrekare alandan olusan, içerisinde 135 türden bin hayvana ev sahipligi yapan Bursa Hayvanat Bahçesi ögrencilerin ilgi odagi oldu. Hayvanlarin bakimlari, yeme-içmeleri gibi konularda bilgi sahibi olan ögrenciler, kentin dogasiyla bütünlesen mekânda keyifli vakit geçirme firsati da yakaladilar. Bulgaristan’a döndüklerinde yasadiklari tecrübeleri paylasacaklarini ifade eden gençler Bursa’ya dair güzel hatiralar biriktirmenin mutlulugunu yasadilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile