Erbaa Belediye Baskanindan Tokatlilara Çagri

Erbaa Belediye Baskanindan Tokatlilara Çagri

Merkür Jet Erbaaspor’un Pazar günü Mus 1984 Musspor ile oynayacagi final karsilasmasi öncesi Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl tüm Erbaalilari maça davet edip baslatilan kampanyaya destek istedi.

Merkür Jet Erbaaspor önceki gün Belediye Kütahyaspor’u penalti atislarinin ardindan geçip adini finale yazdirdi. Final öncesi tüm Erbaalilari Pazar günü oynanacak karsilasmaya davet eden Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl takim için baslatilan kampanyaya is insani ve tüm Erbaalilardan destek istedi.

O sene bu sene olacaksa hep birlikte olacagini ifade eden Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl “Güzel bir netice aldik ancak henüz sonuca ulasmadik. Insallah bu Pazar günü, artik final mücadelesine çikiyoruz. Bu asamaya kolay gelinmedi. Bir sürü emek harcandi, teknik ekipten futbolcusuna yönetiminden, kulüp baskanina, Erbaa halkindan belediyemize. Ciddi emekler harcandi. Ben özellikle teknik ekibi, futbolcularimizi tebrik ediyorum bu asamaya geldikleri için. Destekleyen taraftarlarimiza tesekkür ediyorum. Bu asamaya kadar ciddi bir emek harcandi. Burada hem kulüp baskanimiz olsun hem bizzat yönetimdeki arkadaslarimiz ve bizler belediye olarak ciddi anlamda bir ekonomik kaynak da saglandi. Ancak su asamadan itibaren biraz daha önem arz ediyor. Biz yine destegimizi verecegiz. Maddi olarak destegimizi tabi ki sagliyoruz. Sehrimizden de bu kampanyaya destek bekliyoruz. Her sene konusuyoruz. Her takim da bir klise olarak bu lafi söyler. O sene bu sene diye. Insallah o sene bu sene olacaksa bizler hem belediye olarak, hem kulüp baskanimiz, yönetimimiz olarak takimimizin yanindayiz. Sehrimizin de, is insanlarimizin da, vatandasimizin da karinca kararinca özellikle is insanlarimizdan da bir destek kampanyasi bekliyoruz. Final maçina Erbaa’dan ciddi bir akim olacagini düsünüyoruz. Maça destek olacagini düsünüyoruz. Hem Pazar günü statta yalniz birakmayalim. Hem de ekonomik olarak takimimizi yalniz birakmayalim diyor, bitin hemserilerimizden kampanyaya destek bekliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile