Erbakan'ın partilerinde 40 yıl görev alan partili gözyaşları içinde istifa etti (Özel)

40 yıldır Necmettin Erbakan'ın kurduğu partilerde görevler alan Sedat Yücel, gözyaşları içinde Saadet Partisi'nden (SP) istifa etti. Yücel, "Partiyi b

40 yıldır Necmettin Erbakan'ın kurduğu partilerde görevler alan Sedat Yücel, gözyaşları içinde Saadet Partisi'nden (SP) istifa etti. Yücel, "Partiyi bu hale getirenler günahı çeksinler." dedi.

Necmettin Erbakan'ın kurduğu beş partide de 40 yıl aktif olarak siyaset yapan Sedat Yücel, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un izinden gideceğini söyledi. Yücel, "40 yıldır Saadet Partisi'nde hizmet etmekteyim. Milli Nizam Partisi(MNP), Milli Selamet Partisi(MSP), Fazilet Partisi(FP), Refah Partisi(RP) ve Saadet Partisi'nde(SP), şimdi de Numan Kurtulmuş Bey'in peşinden adam gibi gidiyoruz." şeklinde konuştu.

'Partinin ikiye bölünmesi sizi üzdü mü?' sorusu üzerine gözyaşlarını tutamayan Yücel, 'Çok ama çok' şeklinde ağlayarak cevap verdi.

Yücel, Kurtulmuş'un Milli Görüş'ü iki adım öteye götürdüğünü belirterek, istifa etme gerekçesini ise şöyle anlattı: "Numan Kurtulmuş bu işi bir adım değil iki adım öteye götürdüğünden biz ondan memnun olduk. Geride kalanlar, bunu karıştıranlar, bunun günahını çeksinler. Başka bir şey demiyorum. Ama hocama tek lafım yok. Hocama Allah selametlik versin, çünkü çok yaşlandı."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile