Ercan Candan’dan Orman İşletmesi'ne Ziyaret

Ercan Candan’dan Orman İşletmesi'ne Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partili yöneticiler, Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partili yöneticiler, Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalar akında görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, “Teşkilat olarak milletvekilimizle il müdürlerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün üç dört tane il müdürümüzü ziyaret edeceğiz, bunlardan bir tanesi de sizsiniz. Hem bilgi anlamında hem de istişare anlamında ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi almak için geldik. Milletvekilimizle birlikte yapacak olduğunuz çalışmalarınızda katkı vermek için kurum ziyaret gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal ise “Yaz geldiği zaman bizim bütün sıkıntımız orman yangınları. Karabük’te 8-35 hektarlık sahanın saha hazırlığı bitti. Toplam işlemesi bitti. Ekim 15’ten itibaren dikime geçeceğiz. 8-35 hektarın tamamını bu yıl içerisinde dikmiş olacağız. Diğer üretim faaliyetlerimiz bütün işletmelerimizde devam ediyor. Kış geç bittiği için biz üretime geç başlamak zorunda kaldık. Şuanda biz normal aylık programımızın yüzde 10’da üzerine çıktık. Geçen seneki bu aydaki programımızın da üzerindeyiz. Bu çalışmalarımız iyi. Üretim çalışmalarımız, araştırma çalışmalarız hepsi çok iyi gidiyor. Bu sene programımız fidanlıkta 1 milyon 700 bin fidan üretimi. Fidan saklama ve tohum saklama odalarımız vardı onları da faaliyete geçirdik. Ereğli ve Alaplı’daki binalarımızı onardık. Bütün işletmelerimizde elimizden geldiği kadarıyla faaliyetlerimizi en üst düzeyde yapmaya gayret ediyoruz. Siyasi olarak da sizlerin desteklerinizi alıyoruz.Hepimiz Zonguldak bölgemiz için uğraşıyoruz” diye konuştu.

Daha sonra ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, “Bizim görevimiz Zonguldak’ta taş üstüne taş koyanı desteklemektir. O açıdan bizler sizleri tabi ki destekleyeceğiz. Zonguldak havzası sadece Zonguldak’la sabit değil. Karabük bölgesi de buraya bağlı. Biz tabi ki takip ediyoruz sizin çalışmalarınızı. Çalışmalarımızda hep koordineli çalıştık inşallah bundan sonrada koordineli çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile