Erciş Kaymakamı Fani Üçüzlere Sahip Çıktı

Erciş Kaymakamı Fani Üçüzlere Sahip Çıktı

Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, Çatakdibi Köyü`nde oturan Sulhattin Seçen`in evini ziyaret ederek, üçüz bebek sahibi ailenin sorunlarını, dertlerini dinledi.

3,5 aylık üçüzler hakkında bilgi alan Kaymakam Fani, çocuklar büyüyene kadar çocuk bezi ve mama ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.
Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, evlerinin çatısı olmayan ailenin bu ihtiyacının giderileceğini ve aileye bir çamaşır makinesi hediye edileceğini söyledi.
Kaymakam Ramazan Fani, ziyarette bir süre üçüzleri eline alıp severken, ellerinden geldiğince yoksul ailelere sahip çıkacaklarını vurguladı. 3,5 aylık Muhammed Sema Esma isimli üçüzlerin babası Sulhattin Seçen, Kaymakam Ramazan Fani`ye, kendileriyle ilgilenmesinden dolayı teşekkür etti.

Bu arada, ziyaret esnasında Sulhattin Seçen`in annesi olduğu öğrenilen kadın fenalaşınca köye ambulans çağrıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan kadın, tedavisinin tamamlanması için ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Kemik erimesi olduğu belirtilen hastanın, yapılan kontrollerden sonra bakıma muhtaç durumu var ise İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü`ne başvurmaları durumunda değerlendirmeye alınacak.
Erciş Sosyal Hizmetler Müdürü Şafak Aydın, doktor raporu doğrultusunda yapılacak incelemeler neticesinde, evde bakıma ihtiyacı olan hastaların evde bakım ücreti alabileceklerini ve bunun için müracaat etmeleri gerektiğini vurguladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile