Erciyes'te Kamplar Tüm Hiziyla Sürüyor

Erciyes'te Kamplar Tüm Hiziyla Sürüyor

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan organize edilen Kis Kamplari kapsaminda Erciyes’te düzenlenen Doga Kampi’na katilan gençler, etkinliklerle dolu bir kamp dönemi geçiriyorlar.

Erciyes Kamp ve Egitim Merkezi’nde yapilan kampa katilan gençler, kamp boyunca kayak egitimi alip kayak ve kizakla kayarken, okçuluk, dart, mangala, masa tenisi, ebru, teleferik zirve gezisi, milli ve manevi egitimler, degerler egitimi, kitap okuma halklari gibi etkinliklerle eglenceli ve bilgi dolu bir kamp dönemi geçiriyor.

Kampla ilgili açiklama yapan Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci, “Gençler için Bakanligimiz tarafindan düzenlenen Kamplarin büyük firsat oldugunu belirterek, gelecegimizin teminati olan gençler için düzenlenen bu kamplarla, egitim hayatina daha motive bir sekilde devam etmelerini ve kamp sonunda ise donanimli bir birey olmalarini hedefliyoruz” dedi.

Kampa katilan gençler ise kamp döneminde birçok sanatsal ve sportif faaliyet yaptiklarini belirterek, bu güzel firsati sunduklari için Gençlik ve Spor Bakanligina tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile