Erdemli Aöl'de Mezuniyet Sevinci

Erdemli Aöl'de Mezuniyet Sevinci

Erdemli Anadolu Öğretmen Lisesi bu yıl 3

Erdemli Anadolu Öğretmen Lisesi bu yıl 3. mezunlarını verdi. 2004 yılında açılan okuldan mezun olan öğrenci sayısı bu yıl 88 yeni mezunla birlikte 232'ye ulaştı. Öğrenciler mezuniyet gecesinde doyasıya eğlendi.
Mezuniyet dolayısı ile okul bahçesinde tören düzenlendi. Törenin açılış konuşmasını yapan Erdemli Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Bahattin Uslu, bu yıl 88 öğrencilerinin mezuniyet sevincini paylaştıklarını belirterek, "Zaman hızla akıp gidiyor, onu durdurmamız mümkün değil. Daha dün gibi hatırlıyorum. 2006 yılının Eylül ayında yeni gelmiştiniz. 4 yıl rüzgar gibi esip geçti. Unutmayın ki fırsatlarda rüzgar gibidir, esip geçer. Hayatta pişman olmayacağınız seçimler yapmalısınız. Biz inanıyoruz ki gelecek günler sizinle güzelleşecek, aydınlanacak" dedi.
Mezunlar adına bir konuma yapan öğrencilerden Sefa Balcı ise okullarının yeni binasına taşınamadan mezun oldukları için üzüldüklerini ancak yeni binada tören fırsatı yakaladıkları için büyük sevinç duyduklarını belirterek, öğrenciler adına bütün öğretmenlere teşekkür etti.
Mezun olacak öğrencilerin tören geçişinin ardından bayrak ve flama teslim töreni yapıldı. Daha sonrada okul birincisi 12 YDA sınıfından Halil Akbaş mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.
Mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından da öğrenciler hep birlikte kep fırlattılar.
Törene Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, EZO Başkanı Adnan Dölek, ESOB başkanı Halil Metik ve öğrenci velileri ile geniş bir davetli topluluğu katıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile