Erdogan'dan En Net Kara Harekati Mesaji

Erdogan'dan En Net Kara Harekati Mesaji

Sanliurfa’da 532 eser ve hizmetin toplu açilis törenini yapan cumhurbaskani Erdogan, yaptigi konusmada, "Mesajlarimizi net bir sekilde verelim" diyerek en net kara harekati mesajini verdi. Erdogan, "güney sinirlarimiz boyunca kurmakta oldugumuz 30 kilometrelik güvenlik seridini muhakkak tamamlayacagiz" dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan bu açilislarin ardindan 12 milyar lira maliyetle yapilan 532 hizmetin kurdelesini keserek toplu açilisini gerçeklestirdi. Açilis öncesi konusan Erdogan, Sanliurfa’dan dünyaya ve Türkiye’ye önemli mesajlar verdi. net mesajlar veren Erdogan, "Sözlerimi bitirmeden önce buradan sizlerin huzurundan bazi önemli mesajlar da ifade etmek istiyorum. Bu mesajlarin Türkiye’nin gelecegi üzerine siyasi, ekonomik, askeri hesap yapan içerideki ve disaridaki herkesedir. Bu mesajlarin Türkiye’nin gelecegi üzerine siyasi, ekonomik, askeri hesap yapan içerideki ve disaridaki herkesedir. Küresel krizler sebebiyle degerli kardeslerim yasanan olumsuzluklar sakin sizleri ümitsizlige sevk etmesin. Mesajlarimizi net bir sekilde verelim. Kimse bosa hayale kapilmasin, yanlis hesap yapmasin. Siz Bay Kemal’e falan bakmayin, onun yanindakilere bakmayin. Evet simdi mesajlarimizi tek tek verelim" dedi.



Erdogan, madde madde siraladigi mesajini ise söyle ifade etti:

"Bir Allah’in izni ve milletimizden alacagimiz güçlü destekle 2023 seçiminde bir dönem daha Cumhurbaskani olarak bu kardesinizi görevlendirmeye var misiniz? Iki, yine Allah’in izniyle ve milletimizin takdiriyle mecliste çogunlugu elde ederek yasama faaliyetlerini tüm hiziyla sizlerin verecegi görev ile sürdürmeye biz haziriz. Siz de bu görevi vermeye hazir misiniz. Üç, Türkiye ekonomisi modelini mutlaka basariya ulastirarak bir süredir insanlarimizin hayatlarini zorlastiran sikintilari geride birakacagiz. Küresel ekonomide küçülme endiselerinin zirveye çiktigi bir dönemde biz üretimimizle, istihdamimizla, ihracatimizla büyümeye haziriz. Siz biz bu görev bize vermeye hazir misiniz."

Erdogan dördüncü maddede ise en net kara harekati mesajini vererek, "Dört, güney sinirlarimiz boyunca kurmakta oldugumuz 30 kilometrelik güvenlik seridini muhakkak tamamlayacagiz. Terör örgütü ve onun yularini elinde tutanlarin güvenlik güçlerimize ve masum sivillere karsi yaptiklari saldirilar bizi bu kararliligimizdan asla döndürülemeyecek, bu görevi bize vermeye var misiniz?" diye konustu.



Erdogan mesajlarina söyle devam etti:

"Bes, Türkiye yüzyili vizyonumuzun siyasi ve ekonomik hedeflerini birer birer hayata geçirerek ülkemizi dünyanin en büyük 10 ekonomisi arasina dahil edecegiz. Bu görev bize vermeye var misiniz. Alti, yönetim sistemimizi gençlerimizin özgürlük, adalet, hak, refah beklentilerine en ileri düzeyde karsilik verecek sekilde gelistirecegiz. Eski Türkiye güzellemesi yapanlarin tek dertlerinin altili masalda oldugu gibi, ne yapiyorlar, sen ne istiyorsun, sunu. Sen ne istiyorsun, bunu. Onlara bir seyler dagitmakla mesguller bunlar. Biz 85 milyona ne yapariz, bunu yerine getirmekle mükellefiz. Bu görevi vermeye var misiniz. Yedi, tek becerileri kendi partilerdeki iktidarlarini sürdürmek, tek basarilari kongre kazanmak olanlarin Türkiye’ye verecekleri hiçbir sey olmadigini, seçim gününe kadar attigimiz her adimla ispatlayacagiz, buna inaniyor muyuz. Sekiz, kapali devre parti toplantilarinda belki ise yarayabilen yalan ve iftira siyasetinin, sahte cengaverlik gösterenlerin gerçek hayatta karsiligi bulunmadigini bikip usanmadan anlatmaya var miyiz. Biz 20 yillik eserlerimizle konusuyoruz, öyle mi, hizmetlerimizle konusuyoruz. Peki Bay Kemal ve yandaslari neyle konusuyor. Onlar musluk musluk, musluk açiyorlar, musluk kapatiyorlar ama biz iste biraz sonra da göreceksiniz eserlerimizle ortadayiz. Cumhuriyetimizin yeni yüzyilini kucaklayacak vizyonumuzla milletimizin huzuruna çikiyoruz ve milletimize asla yalanla degil hakikatle konusuyoruz. Simdi hazir misiniz, bu muhtesem katilim hep bir agizdan Türkiye’nin dört bir yani duysun. Tamam, gür seda ile tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet, bir olacagiz, iri olacagiz, diri olacagiz, kardes olacagiz, hep birlikte Türkiye olacagiz."

Konusmanin ardindan Kuzeybati çevreyolunun açilisi gerçeklestirildi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Maliye Bakani Nureddin Nebati yapilan hizmetlerin açilisini alana kurulan dev ekrandan izledi. Hizmetin gerçeklestigi alanda bulunan Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Cumhurbaskani Erdogan’in talimatiyla kurdeleyi kesti. Daha sonra ise Ceylanpinar ve Akçakale ilçelerine dogalgaz verildi.

Ceylanpinar’da bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez de Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in talimatiyla dogalgazin mesalesini yakti. Içisleri Bakani Süleyman Soylu da Il Jandarma Komutanliginin yeni hizmet binasinin açilisini yapti. Bakan Soylu’ya askeri erkan da eslik etti. Viransehir pompaj sulamasi birinci kademe pompa istasyonunun açilisini ise Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Ebubekir Gizligider gerçeklestirdi. Son olarak Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan Abide Kavsagindaki ilave köprü açilisi gerçeklestirildi.

Buradaki kurdeleyi de Baskan Zeynel Abidin Beyazgül kesti.

Ibrahim Tatlises coskusu

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in programi için Sanliurfa’ya gelen ünlü sanatçi Ibrahim Tatlises, sahneye çikarak kalabaligi selamladi. Bir süre Cumhurbaskani Erdogan ile ikili diyaloga giren Tatlises, daha sonra “Haydi Söyle” parçasindan bir nakarat seslendirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile