Erdoğan`dan Taziye Ziyareti Ankara (a.a)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kalp krizi sonucu vefat eden AK Parti Ordu Milletvekili Harun Çakır`ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından, bir süre AK Parti Genel Merkezinde kalan Erdoğan, daha sonra Çakır`ın evinin bulunduğu Yenimahalle`ye geldi

Kalp krizinden vefat eden AK Parti Ordu Milletvekili Harun Çakır`ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Erdoğan`a eşi Emine Erdoğan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de eşlik etti

Başbakan Erdoğan`a taziye evinin çıkışında çevre apartmanların balkonlarındaki bazı vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Bir vatandaşın, ``Sayın Başbakanım başımız sağ olsun`` sözlerine Erdoğan, teşekkür ederek karşılık verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile