Erdoğan'ın Uludere kararını canlı yayında açıkladı

Erdoğan'ın Uludere kararını canlı yayında açıkladı

Başbakan Erdoğan, meclis grup konuşması öncesi Ak Parti Genel Merkezi'nde kurmaylarıyla bir araya geldi.

Erdoğan'ın kurmaylarıyla yaptığı toplantıya dair bilgileri Kanal D ana haber bülteninde aktaran Kanal D muhabiri Seçil Özer, Erdoğan'ın grup toplantısındaki konuşmasında Uludere'yle ilgili 'hata vurgusu ' yapacağını öne sürdü.

KURMAYLARINI UYARDI

Kurmaylarıyla bir araya gelen Erdoğan'ın temasları hakkında parti içerisinden edindiği bilgileri canlı yayında aktaran Kanal D muhabiri Seçil Özer, Erdoğan'ın MKYK ve MYK üyeleriyle bir araya geldiğini ve kurmaylarını Uludere konusunda uyardığını bildirdi. Seçil Özer Erdoğan'ın kurmaylarını Uludere konusunda uyarmasının yanı sıra , yargı kararı çıkana kadar bu konula ilgili konuşmaması talimatı verdiğini de sözlerine ekledi.

ULUDERE 'HATA 'YDI
Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısında yapacağı konuşmasının ayrıntıları hakkında bilgi veren Özer 'Erdoğan grup kürsüsünde Uludere konusunda samimi ve duygusal mesajlar verecek. Bu mesajların her kesime gitmesine özellikle dikkat edecek. Konuyu istismar edecek dediği kesimlere de mesajı yine sert olacak. Bir başka nokta ise Erdoğan Uludere'3yle ilgili hata vurgusu yapacak ve bu vurguyu da geçmişten örnekler vererek örneklendirmesi gerekiyor.

BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile