Erdoğan: Teröristi Peygamber İlan Edenlere Millet Cevabı Sandıkta Verecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü elebaşını peygamber ilan edenlere, en iyi cevabı milletin 12 Haziran‘da vereceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü elebaşını peygamber ilan edenlere, en iyi cevabı milletin 12 Haziran‘da vereceğini söyledi.

    Başbakan Erdoğan, partisi tarafından Muş Belediye Meydanı‘nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

İnsanların arasına husumet ve fitne sokanların, milletine ve vatanına ihanet ettiğini söyleyen Başkan Erdoğan, bayrağın ve vatanın tek olduğunu vurguladı.

    Başbakan Erdoğan, “Bayrağımız rengini şehit kanından alıyor. Bu niye birilerini rahatsız ediyor? Akif ne diyor; Bayrakları bayrak yapan üstünde ki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.‘ diyor. Onun için biz de tek vatan diyoruz.” dedi.

    Kendisinin milletin efendisi değil hizmetkârı olduğunu vurgulayan Erdoğan, ülkeyi bölmek isteyenlerin emellerine ulaşamayacağını ifade etti.

    Erdoğan şöyle konuştu:“Terör örgütü, ‘devletin imamlarının arkasında namaz kılmayın‘ diyor. Onların namazla filan alakaları yoktur. Terör örgütünün böyle bir derdi yok. Apo’yu peygamber ilan edenlerle bizim işimiz olamaz. Onun için bizi aldatanlara benim Kürt kardeşlerimle hep beraber olacağız. Onlara 12 Haziran‘da sandıklarda gereken cevabı vereceğiz.”

    Bu toprakların milletin toprağı olduğunu vurgulayan Erdoğan, bu vatanın Kürdü, Türkü, Lazı, Abazası, romanı ve Alevisi ile 74 milyonun vatanı olduğunu söyledi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mitingin ardından Muş Valiliği‘ni ziyaret etti. Erdoğan ziyaretin ardından hava yolu ile Ağrı’ya hareket etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile