Ereğli Belediyesinden Kadir Gecesinde İftar

ZONGULDAK - Ereğli Belediyesinin Kadir gecesi halka açık iftar vereceği bildirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yaptığı yazılı açıklamada, ramazan ayını vatandaşların en iyi şekilde yaşayabilmesi adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.

Mahalle iftarlarına çok büyük ilgi olduğunu anlatan Posbıyık, şunları kaydetti:

"Kadir gecesi düzenleyeceğimiz iftarımıza da aynı katılımın olmasını bekliyoruz. Binlerce vatandaşımızla birlik ve beraberlik içinde orucumuzu açtıktan sonra yine hep birlikte kandilimizi idrak edeceğiz. Bu güzel geceyi de en iyi şekilde yaşamak adına başta Din Hizmetleri ve Mezarlıklar Müdürlüğümüz olmak üzere belediyemizin tüm birimleri günler öncesinden çalışmalara başladı.

Hep birlikte çok güzel bir gece yaşayacağız. Ben 3 Ağustos'ta sahil bandında düzenleyeceğimiz iftar yemeği ve sonrasındaki mevlit programına ilçe halkını bekliyoruz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile