Ereğli’de Çalışmalar Devam Ediyor

Ereğli’de Çalışmalar Devam Ediyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yapılan çalışmalar sonrası ulaşıma açılan ve kent içi trafiğinde büyük ölçüde rahatlama sağlayan Pençes Deresi üzerindeki yolda çalışmalar sürüyor.

Yolun araç ve yaya trafiğine açılmasından sonra gerekli görülen bazı çalışmalar zaman kaybedilmeden başlatıldı. Bu kapsamda, yol güzergâhında korkuluk ve kent mobilyaları yerleştirme çalışmaları sürüyor.

İlçede yapılan diğer çalışmalarla ilgili olarak yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“İlçede bulunan kent mobilyaları, içerisinde bulunduğu ortama hem hizmet hem de görsellik açısından faydaları olan ekipmanlardır. Karadeniz Ereğli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kent mobilyaları, billboard, Tip 1 paslanmaz çelik otobüs durağı, Tip 2 reklam üniteli otobüs durağı, dönerli megalight ışıklı reklam panosu, raket reklam panosu imalat ve montajı, 12 metrekarelik LED ekran montajı ihalesi yapılmıştı. Çalışmalar kapsamında da dönerli megalight ışıklı reklam panosu montajı yapıldı, şehrin muhtelif yerlerinde billboard montajına da başlandı. Tip 1 paslanmaz çelik durak montajına da nisan ayında başlanacak. Ayrıca, dere üzerinde araç trafiğine açılan yol kenarına, yayaların kontrolsüz olarak her noktadan geçişinin önlenmesi, yayaların işaret tabelalarının ve hız tümseklerinin bulunduğu geçiş alanlarına yönlendirilmesi için 132 metre uzunluğunda plastik esaslı ferforje korkuluk montajı yapıldı.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile