Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi'nde bulunan kadın kuaförü çalışanları, yaklaşık 2 saatlik bir çalışma sonucu iş yerlerinin önüne kardan gelin yaptı.
İş yeri çalışanlarından Ramazan Kaynar, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede etkili olan kar yağışının tüm zorluklara rağmen güzellikleri de beraberinde getirdiğini söyledi.
Yaptıkları kardan gelinin vatandaşların dikkatini çektiği ifade eden Kaynar, ''Kar yağışı devam ederse gelinimizin yanına damat yapacağız'' dedi.
İş yeri çalışanları kardan yaptıkları geline duvak ve makyaj yapmalarının ardından peruk taktı. Çalışanlar daha sonra kardan gelinle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
Yayıncı: Erdinç Aksoy
Ereğli'de Etkili Olan Kar Yağışının Ardından Bazı Vatandaşların Kardan Yaptığı Gelin Görenlerin İlgisini Çekti
Ereğli ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından bazı vatandaşların kardan yaptığı gelin görenlerin ilgisini çekti.



















