Ereğli'de motosikletli trafik polisi nefes aldırmıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, araç trafiğinin yoğun olduğu Erdemir Caddesi'nde görev yapan motosikletli trafik polisi aralıksız çalışıyor. Buna rağme

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, araç trafiğinin yoğun olduğu Erdemir Caddesi'nde görev yapan motosikletli trafik polisi aralıksız çalışıyor. Buna rağmen, duyarsız sürücüler otobüs duraklarına park edince trafikte zaman zaman aksamalar meydana geliyor.

Bir süre önce alınan kararla tek yön olan ve daha sonra alınan yeni kararla çift yöne dönen Erdemir Caddesi'nde motosikletli trafik polisi, günün her saatinde denetim yapıyor.

Duyarsız sürücülerin otobüs duraklarına park etmesi nedeniyle duraklara yanaşamayan halk otobüsleri yolcu indirip bindirirken sorunlar yaşıyor. Bu nedenle Şahin diye adlandırılan Motosikletli Trafik Polisi, hatalı parkları fotoğraflayarak araç sahiplerine 62 TL cezai işlem uyguluyor. İlçenin en çok sorun yaşanan caddesinde sürekli denetim yapan trafik polisi, yaptığı anonslarla da sürücüleri otobüs duraklarına park etmemeleri konusunda uyarıyor.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Erdemir Caddesi'nde sürücülerin otobüs duraklarına park etmemelerini isterken, cadde üzerinde yaşanan bu sorunun hatalı parklardan dolayı meydana geldiğini ifade ettiler. Yetkililer, trafik sıkışıklığını en aza indirmek için sürücülerin trafik polislerine yardımcı olmalarını ve kurallara uymalarını istediler.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile