Eregli'den Kisa Kisa

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoglu ve Hamdi Uçar, AK Parti Eregli Ilçe Baskanligini ziyaret etti.

Türkmen, ziyarette yaptigi açiklamada, salgin nedeniyle toplantilar gerçeklestiremediklerini, meclisin de tatile girmesiyle seçim bölgelerinde vatandaslarla bir araya geldiklerini söyledi.

Muhalefetin ülkede yasanan dogal afetleri siyasi malzeme yaptigini belirten Türkmen, sunlari kaydetti:

"Geçmisteki tarihimizi hatirlayarak bu millet Osmanli'nin küllerinden gelip bir Cumhuriyet kurmustur. O cumhuriyet bugün yedi düvele karsi mücadele veriyor, o gün de basardik bugün de basaracagiz. Türkiye'nin felaketleri onlarin sevinci oluyor. Böyle bir sey olabilir mi? Hepimiz bir geminin içerisindeyiz. Bu geminin batmasi kimin isine yarayacak? Hem içerideki hem disaridaki düsmanlarla mücadele etmek zorundayiz."

Türkmen, Türkiye'nin güçlü bir devlet oldugunu, savunma sanayisi basta olmak üzere pek çok alanda önemli basarilara imza atildigini vurgulayarak, "Dünyayla yarisiyoruz artik. Bize diz çöktürmek için ekonomiye yükleniyorlar. Insallah 2023'de vadettiklerimizi tüm olumsuzluklara ragmen yapabilmek için çaba harciyoruz." ifadelerini kullandi.

Milletvekilleri Çolakoglu ve Uçar da birlik ve beraberlik çagrisi yapti.

- Cumhurbaskani Basdanismani Saadet Oruç'dan sendikaya ziyaret

Cumhurbaskani Basdanismani Saadet Oruç, Türk Metal Sendikasi Eregli Sube Baskanligini ziyaret etti.

Sube baskanligi görevine getirilen Yakup Yilmaz'a hayirli olsun dilegini ileten bulunan Oruç, Erdemir isçilerine de kazasiz belasiz çalisma temennisinde bulundu.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Yilmaz da Oruç'a tesekkür etti.

Ziyarette bölgesel konulara iliskin görüs alisverisinde bulunuldu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile