Ereğli Emniyeti Bayramda Kuş Uçurtmadı

Ereğli Emniyeti Bayramda Kuş Uçurtmadı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Kurban Bayramı dolayısıyla aldıkları tedbirlerle asayiş ve güvenliğin sağlanması noktasında huzurlu bir bayram geçirdiklerini söyledi.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, bayram öncesi ve bayramda aldığı tedbirlerle vatandaşların huzurunu güvenli bir bayram geçirmesini sağlama noktasında asayiş ve güvenliği sağladıklarını söyledi. Bayram süresince yaya ve motorize ekipler ile ilçenin önemli noktalarında denetimler yaptıklarını belirten Koçak, "İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla halkın yoğun olarak alışveriş yaptığı, alışveriş merkezlerinde meydana gelebilecek, hırsızlık, kapkaç, yan kesicilik ve benzeri olayların önlenmesi için yaya ve motorize ekipleri görevlendirilmiştir. Bunun yanı sıra kepez yolunda yoğun trafiğin yaşanması dolayısıyla 24 saat süreyle trafik ekiplerimiz denetimlerde bulunmuştur. İlçede kayda değer olumsuz olayların yaşanmaması bizleri sevindirmiştir" dedi.
Bayram süresince ilçe merkezi ve köylerde toplam 9 kaza meydana geldiğini ve kazalarda can kaybının yaşanmadığını kaydeden Koçak, "Özellikle Kepez yolunda kazalar meydana geliyor. Burada meydana gelen kazaların genel olarak yol üzerinde bağlantı yollarının çok olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Mahalle ve sokak aralarından yola bağlanma noktalarının çok olması ve dikkatsizlik sonucu kazalar meydana gelmektedir. Kazaların azaltılmasına yönelik çalışmalar yapacağız" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile