Erenler'de Temizlik Isleri Müdürlügü Ekipleri 33 Mahallede Hummali Sekilde Çalisiyor

Erenler'de Temizlik Isleri Müdürlügü Ekipleri 33 Mahallede Hummali Sekilde Çalisiyor

Erenler Belediyesinde hem Fen Isleri Müdürlügü hem de Temizlik Isleri Müdürlügü hummali bir sekilde çalismaya devam ediyor.

Göreve basladigi günden bu yana, belediye hizmetlerini detayli bir sekilde ele alan Belediye Baskani Senol Dinç, Fen Isleri Müdürlügü ve Temizlik Isleri Müdürlügünün çalismalarini hizlandirdi. Fen Isleri Müdürlügü çerçevesinde yapilan çalismalarda, detayli bir analiz çikartildiktan sonra, her bir sokak için ayri bir planlama yapan Erenler Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, önceligi acil yama ve parke çalismalarina verdi. Baglar Mahallesi ve Dilmen Mahallesi’nde yapilan asfalt yamasi ve parke tamirinin yani sira tarla yolu çalismalari ve yol açim çalismalarina da hiz verildi.

Pirahmetler Mahallesinde yapilan yol açim çalismasinda yol malzeme serimini gerçeklestiren Erenler Belediyesi, 300 metre yolun kisa bir sürede tamamlanacagini bildirdi.

Temizlik Isleri Müdürlügü her mahallede devam eden rutin islerinin yani sira vatandas taleplerini daha detayli degerlendirerek rutin disi islere de ayrica önem veriyor. Çöp taksi hizmetiyle, hem acil durumlar daha hizli çözülüyor hem de dar sokaklara daha rahat giriliyor. Vatandas taleplerinin tadilat atiklarinin alinmasiyla ilgili yogun talebi üzerine, ayrica yogun çalisma yürüten Temizlik Isleri Müdürlügü gerektiginde fazla mesai yürütüyor Temizlik Isleri Müdürlügü, larva ile mücadele çerçevesinde tüm sokaklari tek tek gezerek ilaçlama çalismalarini devam ettiriyor.

Erenler Belediyesi’nin Teknik Hizmetleri konusunda açiklama yapan Erenler Belediye Baskani Senol Dinç, vatandaslarin talepleri konusunda öncelikli davrandiklarini belirterek, “Vatandaslarimizin hem fen isleri hem temizlik isleri çerçevesinde acil çözülmesi gereken talepleri oluyor. Örnek vermek gerekirse, vatandaslarimizin yaptigi tadilatlarin atiklarini hizli bir sekilde sokaktan kaldirmamiz gerekiyor. Bunun için ayrica ekiplerimiz çalismakta. Rutin hizmetlerimizden olan çöp toplama isini yaparken, dar sokaklarda çöp taksimizi kullaniyoruz. Ilaçlama çalismalarimiz da devam ediyoruz. Teknik hizmetlerimizi hem ekipman olarak hem çalisma düzeni olarak daha da üst seviyeye çikaracagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile