Erenler'e 2023 Yilinda 200 Milyon TL'lik Yatirim Yapildi

Erenler'e 2023 Yilinda 200 Milyon TL'lik Yatirim Yapildi

Ocak ayi meclis toplantisinda konusan Erenler Belediye Baskani Rahmi Sengül, 2023 yilinda yapilan belediye çalismalarini degerlendirerek, "Fen Isleri Müdürlügü çalismalarimiz çerçevesinde ilçemizde alt ve üstyapisiyla toplamda 200 milyon TL’lik yatirim gerçeklestirdik" dedi.

Erenler Belediye Baskani Rahmi Sengül, ocak ayi olagan meclis toplantisinda 2023 yilinda gerçeklesen çalismalari degerlendirdi. Gündüm disi konusmalar ile baslayan toplanti, gündem maddelerinin karara baglanmasiyla devam etti. Ardindan Sengül, 2023 yili içerisinde yürütülen çalismalar hakkinda detayli bilgilendirmede bulunarak, "Haziran ayinda emaneti olan canini Allah’a teslim eden merhum agabeyimiz Fevzi Kiliç baskanimizla baslamistik. Haziran ayindan sonrada sahsimiza layik görülen hizmet bayragini en iyi sekilde tasiyabilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalismalarimizi gerçeklestirdik. Merhum agabeyimiz Fevzi Kiliç’i bir kez daha rahmet ve hayirla yad ediyorum. Mekani cennet olsun" dedi.



"Ilçemize alt ve üstyapisiyla toplamda 200 milyon TL’lik yatirim gerçeklestirdik"

Ilçedeki 33 mahallenin 28’inde dogal gaz oldugunu belirten Sengül, "Erenler’imizin ilk kütüphanesi için ihalemizi gerçeklestirdik. Suanda ihalenin ardindan yasal süreç devam ediyor. Merhum Baskanimiz Fevzi Kiliç’in adini tasiyacak olan Kütüphane ve Etüt Merkezimizin hayirli olmasini diliyorum. Yer tesliminin ardindan proje çok hizli bir sekilde ilerleyecek. Heyecanla süreci ilerletiyoruz. Ilçemiz genelinde 2023 yilinda asfalt çalismalarimizi sürdürdük. Merkez Mahallemizde sanayi bölgesi olarak adlandirilan 8 sokagimizi bastan sona asfalt ile yeniledik. 4 bin ton asfalt çalismasi gerçeklesen bölgede çalismalar esnafimiz tarafindan memnuniyet ile karsilandi. Çalismanin esnafimiz ve hemserilerimiz için hayirli olmasini diliyorum. Bu çerçevede 2023 yilinda Fen Isleri Müdürlügü çalismalarimiz bünyesinde ilçemize alt ve üstyapisiyla toplamda 200 milyon TL’lik yatirim gerçeklestirdik. Ilçemiz genelinde çalismalarimiz devam ediyor. Çalismalarin Erenler’imize ve kiymetli hemserilerimize hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile